Van Bloo B.V.

Van Bloo B.V. is in de zomer van 2014 opgericht. ‘Bloo’ spreek je uit als ”blue’ en dat betekent blauw. Volgens de kleurenpsychologie bevordert blauw de communicatie en zelfexpressie. Wij communiceren onze drive voor design en laten dat zien – expressie – door aparte design producten. Door de toevoeging ‘Van’ aan onze bedrijfsnaam  wordt  de Nederlandse roots aangegeven.

Visie

Onze visie is Admire bij design en de oprichters  Jan Willem Lucas en Ludo Zwaan richten zich o.a. op Digital Lifestyle Producten. Dit is een marktsegment waar je bij uitstek kan onderscheiden door design, innovatie en kwaliteit. Omringd door hooggekwalificeerde partners brengen we onze passie tot uitvoering: Dutch Design producten die met topkwaliteit en eco verantwoord worden geproduceerd.

De bollenstreek

Van Bloo is om praktische redenen in hetzelfde gebouw ondergebracht als Lencon B.V. De R&D (productontwikkeling) wordt uitgevoerd door de senior professionals van Lencon B.V. maar ook de operationele aansturing (inkoop, logistiek, productie). Het gebouw staat in Noordwijk, de Bloemenbadplaats van Europa, middenin de bollenstreek.