Reselling partner worden?

Wordt resellerVan Bloo B.V. is dé fabrikant van unieke en innovatieve digital lifestyle producten voor dagelijks gebruik op het werk of thuis.  Bent u geïnteresseerd om reselling partner te worden?  Vul het aanmeldformulier in en na onze acceptatie krijgt u een zakelijk account voor onze webshop waar u tegen inkooptarieven producten kan bestellen.

Wat verwachten wij van de reselling partner:

  • Beschikking heeft over verkoopkanaal (online en/of winkel) die zijn succes heeft bewezen.
  • U kunt door uw KvK-inschrijving aantonen dat uw bedrijf zich richt op reclame, verkoop en service van digital lifestyle producten.
  • U levert zelf de dienstverlening op gebied van service en vragen.

De producten van Van Bloo hebben een Dutch Design ontwerp en zijn van hoge kwaliteit materialen geproduceerd. Onze ‘Made in Holland’ producten zijn uniek in de wereld door hun  patent. Als reselling partner profiteert u hiervan met de volgende voordelen:

  1. Aantrekkelijke marge
  2. Kwalitatief hoogwaardige en artistieke producten
  3. Made in Holland
  4. Betrouwbare levering uit voorraad uit Nederland
  5. Adequate service door onze professionele back-office
  6. Full marketing support, vermelding winkel op de website
  7. One-stop-shopping, voor ieder mobiel apparaat kunnen wij opladen!

 

Reselling partner worden?Aantrekkelijke marge
Wij bieden op onze producten een aantrekkelijke marge.

 

Kwaliteit en artistiek
Van Bloo is opgericht om Digitale Lifestyle accessoires zelf te ontwikkelen en te verkopen. De producten zien er strak en minimalistisch uit en zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal.

Reselling partner worden?

 

Made in Holland
Al onze producten worden in Nederland ontwikkeld en vervaardigd. Daar zijn we trots op! Want wij kiezen er bewust voor om niet ‘ver weg’ produceren.  De tweede reden voor ‘Made in Holland’ is onze hoge kwaliteitseis. Het is een feit dat Hollandse bedrijven bekend staan om hun kwaliteit. Wij hebben die partners geselecteerd die excellent werk opleveren.

 

Reselling partner worden?Uit voorraad leverbaar
Wij bieden een betrouwbare levering uit voorraad. Bestellingen voor 22 uur geplaatst worden volgende dag geleverd. Mocht een artikel onverhoopt niet uit voorraad leverbaar zijn, dan is de levertijd doorgaans niet langer dan 2 a 3 weken.

 

Adequate service
charge-it-710Bij alle Van Bloo producten staat standaard een meertalige instructie e/o handleiding op de verpakking. Daarnaast is instructie materiaal (PDF) ook op deze website te vinden. In geval van vragen, suggesties of opmerkingen is onze backoffice vanzelfsprekend bereikbaar.

 

 

Zakelijk Bestellen

Full Marketing support
Uw winkel wordt als verkooppunt opgenomen op onze site. Als reseller wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van onze nieuwste producten en marketing materialen. Ons bedrijfsnaam en logo straalt een herkenbare en duidelijk uitstraling uit. Dit is te gebruiken voor schappen in de winkels.