Oprichters

 De twee oprichters hebben samen meer dan 40 jaar ervaring in productontwikkeling. Omringd door een kwalitatief team van senior professionals vullen ze elkaar goed aan.

OprichtersLudo Zwaan, co-founder en commercieel directeur, heeft meer dan twee decennia zijn sporen verdiend in de ontwikkeling en internationale roll-out van consumenten- en B2B-producten bij onder meer Philips en Thales. ‘We zijn trots op het embleem Made in Holland, zeker omdat veel ontwikkel- en maakindustrie  verdwenen is uit ons land. Het is al jaren mijn droom om ‘dicht bij huis’ design producten te maken. Goed voor het milieu en goed voor BV Nederland’
Op LinkedIn en via mijn (micro)blogs kan je mij volgen.

Oprichters  Oprichters

 

OprichtersOperationeel directeur Jan Willem Lucas is eveneens co-founder en eigenaar van Lencon B.V. Hij  heeft meer dan twintig jaar ervaring met het ontwikkelen van hoogwaardige mechatronische en kunststofproducten voor de consumenten-B2B, defensie en de medische markt. ‘Op gebied van kwaliteit worden geen concessies gedaan. Lencon heeft de kennis en kracht in huis om innovatieve producten te realiseren en op de markt te zetten’.

Oprichters