charge-it® oplaadhouder

Meer dan 65% van de Nederlanders gebruiken een tablet e/o smartphone. Maar al die devices raken op een gegeven moment leeg en de accu moet dan opgeladen worden. De charge-it® oplaadhouder voorkomt vallen tijdens het opladen van uw iPad of iPhone.

De charge-it® is een op en top Nederlands product: Dutch Design en Made in Holland. Het kan nog!
Het werkt eenvoudig: Je steekt de charge-it® in een stopcontact, schuift je geliefde device erin, laadstekker aansluiten en voilà: de smartphone of tablet wordt zonder valschade opgeladen.

charge-it® oplaadhouder

Oorzaken device schade

Veel mensen weet het niet, maar  in de top vijf belangrijkste oorzaken van tabletschade staat op de derde plaats tablets staan die tijdens het opladen vallen. Met de charge-it® is dat allemaal verleden tijd: de charge-it® voorkomt dat een device valt tijdens het opladen!

Naast een betrouwbare oplaadhouder, is het een stijlvol hulpmiddel dat in elk (zakelijk) interieur past. De vorm past als een jas om het mobile device, het opladen gaat bijzonder eenvoudig en je iPad of iPhone  is altijd binnen handbereik. Tevens bungelt het laadsnoer niet naast de charge-it®, want dat wordt eenvoudig om de stekker heen gewikkeld. Zo hoeft de gebruiker alleen het mobiele device uit de laadhouder te halen, zonder gedoe met snoeren, stekkerdozen of mogelijke schade aan het device of oplader. De charge-it® oplaadhouder faciliteert het opladen met een apart hebbeding!

 Jongensdroom

Het product is als een jongensdroom tot stand gekomen. Het wordt geproduceerd in een sociale werkplaats (MVO) en kan daardoor flexibel inspringen op aantallen en variaties.
In het voorjaar van 2015 is succesvol gelanceerd en is enthousiast ontvangen door de pers en heeft inmiddels honderden gebruikers!

Er zijn twee types voor de consumenten verkrijgbaar in onze webshop

  • charge-it-36 voor de smartphone, phablets, MP3-players en eReaders tot 6 inch
  • charge-it-710 voor tablets en eReaders tussen de 7 en 10 inch

Er zijn ook klanten specials mogelijk, zie hier voor voorbeelden.