Admire by Design

Admire by Design

Verrukt zijn of  geraakt worden  door design. Dat is wat Admire by Design betekent en wat wij willen bereiken. Dutch Design is de passie die de twee oprichters van Van Bloo B.V. delen. Dutch Design betekent uniek zijn door  minimalistische ontwerpen. Alles wat wij designen, ontwikkelen en produceren is mooi, hoogwaardig, praktisch en het geeft vreugde. In je werkomgeving, of gewoon thuis!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – MVO

Maar de eigenaren JanWillem Lucas en Ludo Zwaan zijn ook bewonderaars van moeder aarde en willen MVO. Tijdens het uitoefenen van onze hobby’s zeilen, wintersporten, moutainbiken en wandelen  genieten we van de natuur. Daar moeten we zuinig op zijn.  Dat is de eerste reden dat Van Bloo niet ‘ver weg’ produceert. Materiële kosten zijn belangrijk, maar niet voor elke prijs.

Hollandse bedrijven zijn betrouwbaar en leveren kwaliteit

Een tweede reden is onze hoge kwaliteitseis. Het is een feit dat Hollandse bedrijven bekend staan om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij hebben alleen die partners geselecteerd die excellent werk opleveren. Daarom is onze bewuste keuze voor ‘Made in Holland’. Het kan, dicht bij huis. Onze producten bewijzen dat Dutch Design, topkwaliteit en duurzaamheid prima samen gaan. Want admire  wordt  je niet zomaar…