Herroeping en garantie

14 dagen herroepingsrecht

Herroeping en garantieToch niet blij met je aankoop? Dan kun je hem gratis terugsturen na maximaal 14 dagen bedenktijd. Dit is het herroepingsrecht. Graag wel in originele staat en verpakking. We verzoeken je onze retourprocedure  te hanteren.

Garantie

Herroeping en garantieJe hebt een product in bezit gemaakt van kwalitatieve materialenop basis van een ingenieus (dutch design) ontwerp. De garantie op onze producten is twee jaar. Van Bloo garandeert dat zij, indien tijdens de garantieperiode van een product zich storingen voordoen als gevolg van gebreken in de fabricage en/of materialen, naar eigen oordeel het product zonder kosten zal repareren of indien nodig vervangen. Een garantie voor de normale slijtage wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. Zie de garantievoorwaarden voor verdere uitleg.

Garantie afwikkeling

We maken bij de afwikkeling van de garantie onderscheid in twee situaties:

  • Een product is direct bij ontvangst defect (DOA – Dead On Arrival). In dit geval vervangen wij het product (indien voorradig) altijd direct voor een nieuw exemplaar. Reparatie is in deze situatie niet van toepassing. Je kunt het product bovendien kosteloos retour zenden met een door ons verstrekt retour pakketzegel, of wij vergoeden de gemaakte kosten achteraf. Per situatie zal bekeken worden hoe we dit het snelste en beste kunnen organiseren. Om een DOA te melden neem je binnen 3 werkdagen na levering contact op met onze klantenservice. Dit kan per mail naar klantenservice@vanbloo.com. Vermeld daarbij bestel/factuurnummer.  Na de termijn van 3 werkdagen is het niet meer mogelijk beroep te doen op de DOA-procedure.
  • Een product raakt tijdens gebruik defect. Gaat een product wat reeds in gebruik is tijdens de garantie periode defect? Dan geldt de wettelijke garantie, en kan het product – indien voldaan wordt aan de voorwaarden – gerepareerd of vervangen worden. Om een garantie aanvraag te doen kan je contact opnemen met onze klantenservice.  We bepalen dan in overleg wat de snelste en beste manier is om het defect aan het product te verhelpen

Kan ik een bestelling annuleren?

Een bestelling kan niet geannuleerd worden. Retourneren is wel mogelijk.